Designmeubels zijn niet alleen mooi

Investeren in design is investeren in duurzaamheid. In producten van een hoge kwaliteit die een vuist maken tegen de wegwerpmaatschappij. Flinders vertaalt dat naar een assortiment aan unieke designmeubels, verlichting en accessoires.

Designmeubels. De haute couture onder de meubels. Ontwerpers als Marcel Wanders, Hella Jongerius en Piet Hein Eek horen in het rijtje van succesvolle Nederlandse ontwerpers die designmeubels creëren. Internationaal doemen er namen op als Charles & Ray Eames en Philippe Starck. Het zijn klinkende namen die horen bij meubeldesign met een eigen gezicht en van hoge kwaliteit.

Dit rijtje is nog lang niet compleet voor Flinders, een bijzondere winkel voor design meubelinrichting. Je kunt je hart er ophalen aan prachtige meubels, verlichting en accessoires van onder andere eerdergenoemde ontwerpers. Meubels die een woning de bijzondere touch geven waar de designliefhebber naar verlangt.

Flinders, unieke woonwinkel met duurzame designproducten
Wie zijn of haar woning bewust wil inrichten, is in deze unieke winkel aan het juiste adres. De banken en lampen, vazen en kasten. Ze zijn allemaal slechts in een beperkte oplage beschikbaar en dat maakt ieder stuk uniek. Flinders biedt het allemaal.

Voeg daar aan toe dat het meubel van hoogwaardige materialen is gemaakt en je weet dat je te maken hebt met een duurzaam product. Een eigenschap die in deze tijd eigenlijk aan een goed product niet mag ontbreken. Designers zijn wars van de wegwerpcultuur. Wie investeert in designproducten, weet zich verzekerd van een product met een lange levensduur.

Staat buiten kijf dat het product stijlvol is en juist in vele woninginrichtingen past. Of je nu spreekt over een romantische of een strakke moderne inrichting, een landelijk ingerichte ruimte of eclectisch. Designmeubels zijn zo vormgegeven dat je daar bij het inrichten van een woning enorm creatief mee om kunt gaan. Juist dat is de kracht ervan.

Investeren in design betekent bewust kiezen
Toegegeven; er is een beetje lef voor nodig. Investeren in design betekent bewust kiezen voor dat waar je van houdt, waar je mee kunt spelen, waar je misschien wel uren naar kunt kijken. En… waar je flink gebruik van kunt maken. Aan een huiskamer als toonzaal heb je niets als je lekker wilt leven in de ruimte die je tot je beschikking hebt.

Juist het intensieve gebruik van een designmeubel is iets wat absoluut moet kunnen. Omdat een designmeubel het kan hebben. Het is immers oersterk en duurzaam. Tegelijkertijd is het vooral mooi. Heel mooi zelfs. Kijk maar eens bij Flinders wat er allemaal aan designmeubels, verlichting en accessoires voorhanden is.

Aanbevolen bedrijven

Zetels

Waarom kiezen voor De Rore?

Unieke aanpak door verkoop van eigen merk en bekende designmerken
Deskundig advies en kwaliteitsvolle service
50 jaar ervaring en vakmanschap
Goed ergonomisch zitcomfort aangepast aan uw wensen
Duurzame kwaliteit tegen een correcte prijs

 

Natuzzi zetels

Natuzzi zetels en salons kan u terug vinden in het ruim assortiment van Meubelen Torrekens. Kom langs en verwen jezelf met hoogwaardige materialen en duurzaamheid

Camerabewaking

Camerabewaking beschermt jouw woning of handelspand tegen inbraak en diefstal. Installeer een bewakingscamera op strategische plaatsen. Een derde oog, preventief en regressief. Wij installeren verschillende merken beveiligingscamera’s. Ze zijn allemaal getest op duurzaamheid en beeldkwaliteit, jouw garantie op meer gemoedsrust.